Wat we doen

Wat kan er verbeterd worden in uw organisatie? Welke onderdelen wilt u soepeler laten samenwerken? Wat veroorzaakt gedoe in een team? Waarom is de afstand tussen leiding en medewerkers zo groot?

Om de gewoontepatronen in uw organisatie te veranderen werken wij met de Habit Scan. Deze unieke scan brengt de meest invloedrijke gewoontepatronen in uw organisatie helder in beeld. Daarna worden helpende patronen versterkt en belemmerende patronen worden ververst tot helpende patronen. Hierna slijpen wij met u het nieuwe patroon in, gevolgd door onderhoud. Al deze stappen begeleiden we intensief en deskundig. Resultaat: Het loopt weer. Er wordt beter samengewerkt. Er is meer plezier in de organisatie. Er worden mooie successen behaald.

Wees op tijd want als u belemmerende patronen te lang laat bestaan ontstaat er ‘chagrijn’. Denk aan een slechte werksfeer, wij-zij denken, mopperen, afname klantgerichtheid, nonchalance, hakken in het zand etc. Uit onderzoek blijkt dat chagrijn het Nederlandse bedrijfsleven tenminste 15 miljard euro per jaar kost. Bent u chagrijn voor?