Over ons

Refresh Habits is expert in het veranderen van gewoontepatronen en realiseert succesvolle gedragsverandering in organisaties. Refresh Habits heeft een methodiek om gewoontepatronen bloot te leggen en te veranderen en gebruikt daar o.a. de Habit Scan voor. De interventies die gedaan worden zijn krachtig en effectief. Refresh Habits doet ook aan onderhoud. Een organisatie is immers nooit af.

Wie staat er achter Refresh Habits?
Mr. Maarten Proost is expert op het gebied van het managen van gewoontepatronen en lost organisatievraagstukken op door gewoontepatronen te veranderen. Hij is de grondlegger van Refresh Habits en is actief lid van de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs.

Hij heeft ruim 20 jaar (interim) managementervaring opgebouwd op alle niveaus en een ruime advieservaring opgedaan in tal van bedrijven en instellingen. Aan de basis liggen zijn opleidingen: coaching voor professionals en de leergang verandermanagement en Nederlands recht.

Hij bestrijkt het gebied van interim-management tot training en coaching van directie en hoger management. Vooral op het gebied van organisatieverandering en het begeleiden van managementteams is hij zeer ervaren. Maarten Proost geeft workshops en lezingen en is schrijver van artikelen over gewoontepatronen.